Primat-032 "Vasiyet"
rating: +1+x

Bu primat dosyası 23/09/2009 yılında eklenmiştir.

Primat-032.png

2009 yılında Dr. B tarafından çekilen, Primat-032'nin ilk ve tek resmi

Tehlike Sınıfı: Ape-X

Muhafaza Sınıfı: Kategori 5

Saklama Prosedürleri: Tesis-███, Primat-032'yi muhafaza girişimi olması için Primat-032'nin çevresine 20██ yılında kurulmuş bir tesisdir. Primat-032'nin yayılmasını önlemek, insanlara zarar vermemesini sağlamak ve insanlardan gizli tutmak için inşa edilmiştir. Etrafına 300,000m² lik tesis inşa edilmesine rağmen yapı binasının Primat-032'yi muhafaza edebilme konusunda herhangi bir etkisi olmadığı gözlemlenmiştir. Primat-032'nin dilediğinde zorlanmadan tesisi terk edebileceği düşünülmektedir. Primat-032'yi geçici olarak daha az aktif hale getirebilmek için, her bir dokungaca 9'ar tane denk gelecek şekilde yarıçap boyutuna uygun şekilde metal kelepçeler takılmalıdır. Primat-032 şekil değiştirdiği zamanlarda kelepçeden kurtulacaktır fakat acil durumlarda kelepçeler Primat-032'yi geçici de olsa durdurabilmektedir. Bilinen başka hiçbir muhafaza eylemi Primat-032'yi etkilememiştir.

Açıklama: Primat-032 4 metre uzunluğunda ve 25km² genişliğinde birden çok uzuva sahip, şekil değiştiren et parçası görünümündedir. Primat-032 normal şartlarda 4 uzuva sahiptir, bunların en uzunu 10 kilometre olarak ölçülmüştür. Primat-032'nin 4 uzvunun da birleştiği et parçasının içinde çekirdeği bulunmaktadır. Primat-032'nin insanlara veya canlılara zarar verdiği görülmemiştir fakat başıboş personelleri çekirdeğe doğru telepatik bir güç ile çektiği raporlara geçmiştir. Primat-032'nin çekirdeğinde bir insanın geçebileceği büyüklükte dibi gözükmeyen bir boşluk bulunmaktadır. Yapılan deneylerde içeri girilen deneklerden alınan bilgilerden sonra içeriye giren herkesin farklı bir yapıyı gördüğü belirtilmiştir. Bknz: Deney Kaydı-032-1

Primat-032'nin ne zamandan beri olduğu yerde durduğu veya kaç kişi tarafından görüldüğü bilinmemekle beraber tesadüf eseri keşfedilmiş bir fenomendir. Primat-032 ilk kez ██████ tarihinde Primat-███ tarafından görüşmelerde ifade ettiği kabuslarından yola çıkarak öğrenilen bir durumdur. Ele geçirilen bilgilere göre Primat-032, diğer birden fazla Primatın rüyalarında veya kabuslarında belirdiğini ve Primatları kendine çekmek istediği öğrenilmiştir. Primat-███'nin son rüyasında açık koordinat olarak konumunu dile getirmiştir. Kesin olmayan bilginin ardından koordinata araştırma birlikleri yollandıktan sonra Primat-032'nin gerçekten orada var olduğu gerçeği somut olarak ortaya çıkmıştır. Primat-032, bulunduktan sonra Dünya çapındaki diğer Primatların rüyalarında belirmeyi durdurmuştur.

Primat-032'nin asıl amacı bilinmemektedir fakat GKB vakfı tarafından keşfedilmeyi en başından beri planladığı anlaşılmıştır. Primat-032 bulunduktan sonra Primat olarak sınıflandırılmamıştır. Primat-032'nin 4 farklı uzuvundan alınan doku örnekleri laboratuvar ortamında incelendikten sonra her birinin %98,3 oranında gümüşsırt goril ile eşdeğer olduğu öğrenildi, testlerin tekrarlanması ile sonuç doğrulandı ve Primat-032, Primat olarak sınıflandırıldı. Primat-032'nin zaman zaman uzuvları'nın hareket ettiği ve etinin şekil değiştirdiği görülmüştür fakat çekirdeğinin hareketi kayıtlar altına daha önce hiç geçmemiştir.

Primat-032 kamera lensine yansımayan bir objedir. Derisindeki cıvık sıvı, ışık fotonlarını geri yansıtır, bu yüzden ışık kamera objektifinde gözükmez. Teorik olarak Primat-032'yi görmek imkansızdır, telepati veya benzeri zihinsel güç ile kendini gösterttiği düşünülmektedir. Primat-032'nin çekilen ilk ve tek resmi Dr. B tarafından, primat ilk keşfedildiğinde tesadüf eseri çekilmiştir. Bknz: Olay kaydı-032-0. Primat-032'nin başka uzaktan çekilmiş resmi bulunmamaktadır, eğer kamera objektifi Primat-032'ye 50 santimden fazla yaklaşırsa Primat-032 objektife karşı görünür olacaktır, bunun sebebinin yaklaştıkça ışık fotonlarının Primat-032'nin derisindeki sıvıyı deaktive ettiği için yaşandığı düşünülmektedir.

Primat-032 ilk keşfedildiği zamanlarda kayıtlara çok sayıda zihinsel müdahale yaşandığı geçmiştir, nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü keşfedildiği dönemden sonra Primat-032'nin telepatik güçleri önemli oranda azalmıştır.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License